Zaalvoetbal voor bedrijven opnieuw in Coevorder Drostenhal

COEVORDEN

Het traditionele De Toekomst zaalvoetbaltoernooi voor bedrijven wordt opnieuw gehouden in de Coevorder Drostenhal. Een grote wisselbeker en geldprijzen staan op het spel aan de Van Pallandtlaan.

De voorronde wordt gehouden op 6, 20, 21, 27 en 28 januari 2017. De halve finale is op 4 februari en de finaledag volgt op 11 februari. Alle winnaars van de voorronde (poules) plaatsen zich voor de finaledag. De nummers twee krijgen een herkansing in de halve finale. De wedstrijden worden geleid door scheidsrechters van de KNVB en hoofdsponsor van het toernooi is het Coevorder schoonmaakbedrijf De Toekomst. Inschrijven kan tot 22 december via het e-mailadres drostenhal@live.nl. De organisatie meldt dat er plaats is voor dertig equipes.

Auteur

Redactie