Nazomerwandeling door het Duitse Fullenerwald

MEPPEN/FULLEN

(DUITSLAND) - Het Internationaal Natuurpark Veenland tekent zondag 30 oktober voor de organisatie van een nazomerwandeling door het Fullenerwald bij het Duitse Meppen. De wandeling start om 15.00 uur, duurt ongeveer twee uur en het noordelijke deel van het bos wordt met een bezoek vereerd.

In het jonge bosgebied zijn talloze verschillende boomsoorten aangeplant op voormalig hoogveen. Er gaat een Nederlandse gids mee. Stevige schoenen en dichte kleding zijn gewenst. Het vertrek is op de parkeerplaats Fullener Wald aan de Jägerstraße in Meppen-Fullen. Deelname kost drie euro. Kinderen tot 14 jaar mogen gratis mee. Aanmelden en meer informatie: erik@meetingnature.nl of bel Erik Bloeming (06-53199389). Bekijk ook de website www.natuurpark-veenland.nl.

Auteur

Redactie