Halloween en levende beelden in hartje Emmen

EMMEN

In het centrum van Emmen is donderdagavond 27 oktober sprake van een zogeheten Fright Night. Tijdens de wekelijkse koopavond is deze keer spannende muziek te horen.

Verder lopen bezoekers door de mysterieuze mist en komen zij vreemde wezens tegen. De koopavond duurt tot 21.00 uur. Halloween in Emmen centrum wordt georganiseerd door Laura Events uit Klazienaveen, meldt centrummanager Marcel Meijer.

Poppentheater

De warenmarkt in Emmen staat op vrijdag 28 oktober in het teken van Halloween. In het centrum van de Vlinderstad kunnen kinderen op zaterdag 29 oktober onder meer naar een poppentheater. Ook mogen zij pompoenen uithollen. De koopzondag op 30 oktober staat in het teken van het Living Statues Festival. Verspreid door het centrum staan die middag levende standbeelden opgesteld. Fanatiekelingen kunnen meedoen aan een fotowedstrijd. Foto’s van de levenden beelden kunnen gestuurd worden naar vlinderstad@gmail.com. Een jury beoordeelt de inzendingen en voor de winnaar of winnares ligt een prijs klaar.

Auteur

Redactie