Meerstemmige harmonieën in de Emmer Nabershof

EMMEN

In de Emmer Nabershof zorgde de band Small Town Bandits uit Groningen zaterdagavond voor de afsluiting van de tweede editie van The Bake Shop Carrousel. De nieuwe formatie heeft Ruben van Hemmen als zanger in het midden. De band - met meerstemmige harmonieën en opzwepende nummers - trad in Emmen pas voor de derde keer op.

Het nieuwe muziekpodium in de Vlinderstad had zaterdag verder plaats voor de jonge zangeres Jeanne Rouwendaal uit Krommenie en Jason Fredrick, die samen met zijn band overkwam uit Enschede. De organisatie van The Bake Shop Carrousel is in handen van Harrie Wegkamp van de Huiskamer Carrousel en Stichting The Bake Shop.

Daniel Cane

De volgende editie is op zaterdagavond 19 november. Daniel Cane - de frontman van Daniel Cane & The Rebellion - is voor die avond gastprogrammeur. ‘Tussen de rivieren’ is het thema. Meer informatie over de maandelijkse muziekavond staat online op de website www.thebakeshop.nl.

Auteur

Redactie