Vrijwilliger Jan Harms voor 50 jaar gehuldigd ’t Aol Volk

Noord-Sleen

/EMMEN - De Drentse Vereniging ’t Aol’ Volk hield zaterdag in Noord-Sleen zijn jaarlijkse avond voor alle actieve medewerkers.

Het is dan een goede gewoonte dat vrijwilligers worden gehuldigd, die zich 25 of 40 jaar of nog langer voor de vereniging hebben ingezet. Dit jaar slechts één jubilaris, maar dan wel één met 50 jaar trouwe dienst: Jans Harms. Harms was als danser altijd bij de optredens aanwezig, bij de meeste toneelvoorstellingen van de partij, overal inzetbaar en altijd bereid hand- en spandiensten te verrichten. Tien jaar geleden ontving hij mede hiervoor een Koninklijke onderscheiding. Harms werd door voorzitter Cor de Vries in het zonnetje gezet, ontving bloemen en een blijvend aandenken aan de vereniging. Ook de dansgroep besteedde aandacht aan 50 jaar trouwe dansdienst met een toespraak en een leuke attentie.

Auteur

Redactie