Accordeondag in Geesbrug blijkt waar muziekspektakel

Geesbrug

Zaterdag was het weer een echte heksenketel in dorpshuis de Tiphof in Geesbrug. Overal werd accordeonmuziek gespeeld. Door mensen die spontaan waren komen opdraven met hun accordeon op de nek en uiteraard door een aantal uitgenodigde artiesten. De officiële aftrap was, net als in voorgaande jaren, voor het dweilorkest Toet- en Bloaslust uit Slagharen en omstreken. De leden verzorgden buiten een optreden.

In de grote zaal waren de genodigden het accordeonduo Sjaak Wester en zoon Johan, accordeonvirtuoos Johan Kleine met een zeer talentvolle leerling, Toet en Bloaslust plus het koor de Notenkrakers - onder leiding van Jan Knegt en Paul Otjes - uit Geesbrug. Ook de liefhebbers van Tiroler muziek kwamen aan hun trekken, want de organisatie had het duo Die junge Tiroler Teufel weten vast te leggen. In de kleine zaal werd het publiek vermaakt door Jan en Monique en ook Toet en Bloaslust.

Auteur

Redactie