Voorstelling door Karin Bloemen: talent gezocht

Emmen

Ben jij nog geen 26 jaar, kan jij goed zingen en heb jij altijd al eens op het podium willen staan? Karin Bloemen geeft jong talent de kans om in de schijnwerpers te staan.

De winnaar of winnares gaat onderdeel uitmaken van de nieuwe voorstelling - In Volle Bloei - van Bloemen op 11 maart volgend jaar in het Emmer Atlas Theater. Kanshebbers maken een video van maximaal twee minuten, waarin een couplet en een refrein worden gezongen. Deelnemers moeten daarna de eigen video uploaden via YouTube, waarna de link van YouTube gestuurd kan worden naar communicatie@atlastheater.nl. De deadline is 1 november. De beste drie inzendingen worden door Karin Bloemen persoonlijk beoordeeld. Meer: www.atlastheater.nl/wij-zoeken-talent.

Auteur

Redactie