Nieuwe aflevering Taal an Taofel in Noord-Sleen

Noord-Sleen

Bij Zaal Wielens in Noord-Sleen wordt zondag 23 oktober Taal an Taofel gehouden. Literatuur, muziek en eten komen voorbij tussen 11.00 en 14.00 uur. Cabaretier Erik Knoef, Geert Jan Brader en Hennie Stokker-Stadman treden op aan de Dorpsstraat.

Geert Jan Brader is zanger. Hij schrijft zijn eigen teksten en muziek, maar schrijft ook teksten voor andere Drentstalige zangers. Hij zorgt voor de begeleiding van Erik Knoef, die regelmatig optreedt in een cabaretgroep. Hij heeft een Achterhoeks accent en enige jaren geleden verscheen zijn dichtbundel. Hennie Stokker schrijft Drentstalige verhalen en gedichten. Op een vrolijke manier neemt ze mensen mee op levensreis. De entree is vastgesteld op 19 euro en dat bedrag is inclusief koffie en een warme maaltijd. Reserveren kan bij Reina Zwiers: bel 0591-362371 of e-mail reina.zwiers@planet.nl.

Auteur

Redactie