Henk Pieterse geeft basketbalclinic op het Aelderholt

Aalden

Oud-international Henk Pieterse geeft donderdag 20 oktober vanaf 10.30 uur een basketbalclinic op Landal Aelderholt in Aalden. Hij geeft de clinic in het kader van Right To Play.

Alle activiteiten op het park staan tijdens de herfstvakantie overigens in het teken van Right To Play: de internationale organisatie die zich inzet voor het recht van elk kind om te sporten en te spelen. Op de dag van de clinic gaan de activiteiten ‘s middags verder tijdens een springkussenfestival en een spooktocht staat ‘s avonds vanaf 21.00 uur op het programma. De opbrengst van alle activiteiten is voor Right To Play, weet manager Annemieke Bussemaker van Aelderholt. Landal heeft al meerdere jaren een samenwerking met Right To Play.

Auteur

Redactie