Emmen centrum internationaal ‘in the spotlights’

Emmen

Emmen maakt kans op de city.people.light Award 2016. Dit is een prestigieuze prijs van de LUCI Association. Het centrum van Emmen met het vernieuwde Marktplein, het nieuwe Raadhuisplein, de Hondsrugtunnel en de Boulevards is één van de genomineerden.

Op 4 november wordt in Seoel, Zuid-Korea bekendgemaakt of Emmen de publieksprijs en/of de juryprijs in de wacht heeft gesleept. Emmer Wethouder Bouke Durk Wilms is bij de prijsuitreiking aanwezig. Naast een juryprijs is er ook een publieksprijs, waarvoor naast Emmen centrum nog veertien andere projecten zijn genomineerd. De stembus voor deze prijs is inmiddels geopend. De gemeente Emmen roept iedereen op om te stemmen op Emmen via www.gemeente.emmen.nl. In aanloop naar de prijsuitreiking houdt Wilms een video-blog bij via het youtube-kanaal van de gemeente Emmen: https://www.youtube.com/GemeenteEmmen.

Auteur

Redactie