K3 vermaakt fans in Plopsa Indoor Coevorden

Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden zet de vakantie stevig in, want maandagmiddag gaf K3 een show weg in het omvangrijke indoorpark aan de Reindersdijk. Dat is vlak bij Dalen en onder de rook van Coevorden.

Nadat Hanne, Klaasje en Marthe zes weekenden lang het beste van zichzelf gaven in de Belgische Plopsa-parken Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt, maakten de dames dus hun opwachting in Plopsa Indoor Coevorden. Hanne, Klaasje en Marthe stonden te trappelen om de kinderen in Plopsa Indoor Coevorden te veroveren met de leukste hits. De koters genoten ervan in kleurrijke danskleding of in een regenboogjurkje.

10.000 luchtballonnen

Het eerste album van Hanne, Klaasje en Marthe kwam in december 2015 uit onder de titel ‘10.000 luchtballonnen’. Nadat het drietal al via verschillende televisieprogramma's onder de aandacht van het publiek was gebracht, kwam in april 2016 de tekenfilm De Avonturen van K3 uit. Tijdens de afgelopen zomer scoorde K3 met de single Ushuaia.

Auteur

Redactie