Winnaars Klaverrun winkelen één minuut gratis in Sleen | Fotoserie

Sleen

De eerste editie van de Klaverrun is zaterdagmiddag gehouden in Sleen. Supermarkt Albert Heijn Kortwijk kreeg bij de organisatie van het hardloopevenement hulp van SIS: Sporten In Sleen.

De hardloopwedstrijd over vijf en tien kilometer werd voorafgegaan door de kidsrun. Er was een run voor kinderen in de leeftijd van zes tot en met negen jaar en ook jeugd van tien tot en met twaalf jaar ook aan bod kwam. Kijken naar de start en finish kon bij de supermarkt aan de Bannerschultestraat. De jonge Jan Bouwknegt bleek de snelste over vijf kilometer. Hij raffelde het parcours door het brinkdorp af in 16.39 minuten, terwijl Margot Reinders over dezelfde afstand de snelste was bij de vrouwen: 19.30 minuten. Richard Moesker was oppermachtig tijdens de tien kilometer in Sleen. Hij liet de winnende tijd van 34.18 minuten noteren. Corien Wegkamp was de snelste vrouw bij de tien kilometer. Zij deed 41.06 minuten over de afstand. Bouwknegt, Reinders, Moesker en Wegkamp wonnen met hun prestatie één minuut gratis winkelen in de supermarkt van Kortwijk. Hier staan alle uitslagen. De foto's zijn gemaakt door Monique Jonkman-Koolen uit Aalden.

Auteur

Redactie