Steigerpop stopt na twee succesvolle edities

Emmen

De organisatie van Steigerpop laat op de eigen Facebookpagina weten te stoppen met het muziekevenement. Het blijft bij slechts twee succesvolle edities in de Emmer wijk De Rietlanden.

Het idee - om bezoekers met een bootje van podium naar podium te laten varen - was vernieuwend en vanaf de eerste minuut een hype. Het evenement was ontstaan als een mooi idee van de vier vrienden Marcel Meijer, Boelo Klein Ikkink, Peter van der Knaap en Simone Popping. Het viertal laat via het eigen social mediakanaal weten terug te kijken op 'twee prachtige edities, die alle verwachtingen overtroffen'. Na een grondige evaluatie heeft de organisatie besloten te stoppen met Steigerpop. Mede-organisator Marcel Meijer laat weten dat de vier vrienden uitgebreid hebben geëvalueerd en dat zij tot de spijtige conclusie zijn gekomen te stoppen. "Daar zijn verschillende redenen voor en die bij elkaar opgeteld, maken ons besluit."

Auteur

Redactie