Wildlands in de kerstvakantie ook in de avonduren open

Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen organiseert van 24 december tot en met 8 januari de zogenoemde Wildnights. Dat houdt in dat bezoekers in de avonduren het park kunnen bezoeken. Het team achter de Facebookblog Wildlands Blog kwam met dit nieuws en verwijst naar een officiële webpagina van Wildlands.

Op die pagina is te zien dat er diverse activiteiten worden georganiseerd. In Serenga zijn kampvuren, banjo’s en kunnen bezoekers marshmallows maken in het Dogondorp. In Jungola worden wanneer het donker wordt de honderden krekels en de fluitkikkers actief die een oorverdovend lawaai maken. De grote kas is tijdens die avondronden mooi verlicht en ook een tochtje met de boot behoort tot de mogelijkheden. In Nortica wordt – geheel in het kader van de verhaallijnen – samen met de zeeleeuwen gezocht naar Noorderlicht. Het Kompasplein is omgetoverd tot een sfeervol openluchtrestaurant met verschillende foodtrucks. Een kop warme chocolademelk of glühwein, een Hollandse stamppot, een borrel met een hapje of een broodje pulled pork of warme hotdog. Voor abonnementhouders en parkbezoekers die tussen 24 december en 8 januari Wildlands bezoeken is een avondronde gratis. Mensen zonder abonnement die slechts de avondronde willen bezoeken, betalen 15 euro.

Auteur

Redactie