DTK'70 ontvangt landskampioen

Klazienaveen

Tafeltennisvereniging DTK’70 uit Klazienaveen ontvangt zondag 16 oktober landskampioen Enjoy & Deploy uit Zoetermeer. Het team uit Klazienaveen is uitstekend aan de competitie begonnen.

Na een tweetal uitoverwinningen tegen Hilversum en Westa werd afgelopen zondag knap met 5-1 thuis gewonnen van concurrent Smash’70. Na drie wedstrijden is Itass DTK’70 de trotse koploper in de eredivisie. Tegenstander Enjoy&Deploy staat op de tweede plaats met een achterstond van drie punten. Speler en coach Barry Wijers kijkt uit naar het duel. “We zijn de competitie goed begonnen en hebben de stijgende lijn te pakken. In de wedstrijd tegen Smash’70 hebben we laten zien dat we er kunnen staan tegen een sterke tegenstander. Dit geeft ons veel vertrouwen richting de wedstrijd van zondag.” Het team uit Klazienaveen kan beschikken over een fitte selectie. Coach Wijers kan een beroep doen op Nathan van der Lee, Koen Hageraats en Patrick Oeij. De wedstrijd begint aanstaande zondag om 14.00 uur in sporthal De Zon in Klazienaveen. De entree is gratis.

Auteur

Redactie