K3 live in Plopsa Indoor Coevorden | Win vrijkaarten

Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden zet de vakantie stevig in, want op maandag 17 oktober vanaf 14.30 uur geeft K3 een show in het omvangrijke indoorpark.

Nadat zij zes weekenden lang het beste van zichzelf gaven in de Belgische Plopsa-parken Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt, maken Hanne, Klaasje en Marthe deze keer hun opwachting in Plopsa Indoor Coevorden. Op maandag 17 oktober trakteren ze alle bezoekers op een show. “We zijn er helemaal klaar voor om Plopsa Indoor Coevorden te veroveren met onze leukste hits”, zeggen Hanne, Klaasje en Marthe. “Trek dus allemaal jullie kleurrijkste danskledij of regenboogjurkje aan en kom zingen en dansen. Wij hebben er zin in!”

Vrijkaarten

Lezers van deze krant maken kans op een setje van twee vrijkaarten voor de show van K3. Stuur daarvoor - uiterlijk vrijdag 14 oktober (12.00 uur) - een e-mail met naam en adresgegevens naar het adres zohlezersactie@ndcmediagroep.nl. Meer informatie: www.plopsa.nl.

Auteur

Redactie