Innovatieprijs 2016 voor Tasty Basics uit Aalden

Aalden

Tijdens het Regionaal Ondernemers Event in het Emmer Atlas Theater is woensdag het winnende bedrijf van de Innovatieprijs 2016 - ook wel bekend als de Voorloper - wereldkundig gemaakt. Die eer ging naar Tasty Basics uit Aalden. De andere kanshebbers waren Innofil 3D, Zuludesk, da Vinci Dynamics en Repak.

De afgelopen maanden zijn de bedrijven onder de loep genomen door leden van de Commerciële Club Emmen, de kanshebbers kregen aandacht van Stichting Marketing Regio Emmen en zijn bezocht door een vakjury. Het bedrijf in Aalden is een onderneming die voedingsproducten ontwikkelt en voeding, gezondheidszorg en wetenschap bij elkaar brengt. Men zoekt volgens de jury de innovatie op het vlak van gedrag, kennis, toepassing en verbinding. Dit alles dus in combinatie met voeding, gezondheidszorg en wetenschap.

Auteur

Redactie