Vrienden uit Erica zijn Stichting Happy Smile gunstig gezind

Erica

"Wij zijn acht vrienden en organiseren elk jaar een feest, waarbij iedereen verkleed moet arriveren. Er is dan sprake van een vrije gift door iedereen voor een goed doel." Dat zegt Anjo Kuper namens de vriendengroep. Dit jaar was - in café The Spot in Erica - de dresscode clown en gaat het bedrag naar Stichting Happy Smile.

Kuper: "Deze stichting gaat met zieke kinderen naar grote evenementen, maar ook naar het buitenland om ze daar een onvergetelijk weekend te bezorgen samen met hun ouders en broers en zussen. Dit jaar mochten wij het mooie bedrag van 2002 euro aan Happy Smile overhandigen."

Acht verjaardagen

De vrienden zijn Rene van der Lei, Bouke Jagt, Harry Bergsma, Harma Prevoo, Jan Spiegelaar, Erwin Noordhuis, Gerard Veen en Anjo Kuper. "Acht van ons zijn in februari jarig en daarom leek het ons beter om het op deze wijze - en op een ander moment - te vieren, want acht verjaardagen in een maand is wat veel..."

Auteur

Redactie