Waanzinnig Weekend Weiteveen groot succes | Op de voorpagina

Weiteveen

Wat een feest was dat, in Weiteveen. Tijdens het zogenoemde Waanzinnig Weekend Weiteveen knalde de muziek uit de boxen en vloeide de drank rijkelijk.

Dat de tent werd omgedoopt tot Oktoberfesttent en dat de Duitse traditie het Oktoberfest ook het thema was, helpen daar natuurlijk flink aan bij. Lange rijen tafels, veel braadworsten en geen lege bierpullen. Vrijdagavond, toen het feest begon, werd de prijs uitgereikt voor mooist verklede persoon, duo of groep, want met Oktoberfest als thema worden uiteraard ook de lederhosen en de dirndls van stal gehaald. Op zaterdagmiddag werd er een kindermiddag georganiseerd en zaterdagavond was het de beurt aan radio-dj Gerard Ekdom, bekend van 3FM, Radio 2, en zijn deelnames aan het Glazen Huis. Het Waanzinnig Weekend Weiteveen vond dit jaar - als altijd - plaats op het feestterrein van IJsvereniging De Döörlopers aan de Ir. Biewengaweg in Weiteveen. De foto is gemaakt door Boudewijn Benting.

Auteur

Redactie