De Grote Meneer Kaktus Show van Peter Jan Rens komt terug

APPELSCHA

Henri Frijlink en Jeroen Kolhoff van de Bikkel Groep uit Hoogeveen is het gelukt om De Grote Meneer Kaktus Show van Peter Jan Rens weer terug te krijgen in het theater.

Niet in een regulier theater maar in Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Sinds enige weken heeft het duo contact met Peter Jan Rens en Johan Vlemmix over het nieuw leven in blazen van de show. Jeroen: "Vroeger had je maar twee televisie zenders en een handje vol kwalitatief goede kinderprogramma’s. Daardoor keek iedereen naar De Grote Meneer Kaktus Show van Peter Jan Rens, Kweetniet en Mevrouw Stemband. In onze vrienden- en bekendenkring hebben we gevraagd wat zij er van vonden als we de Meneer Kaktus Show naar Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha zouden halen. Eigenlijk was iedereen enthousiast. Ouders willen graag hun herinnering met deze leuke show delen met hun eigen kinderen. Deze combinatie kunnen we nu met z’n allen maken. Henri heeft vervolgens de contacten gelegd en een deal weten te bewerkstelligen met de heren zodat het plan ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden." Er wordt gewerkt met een all-inclusive formule. Dus naast De Grote Meneer Kaktus Show kam men in alle attracties in het park en onbeperkt snacks, patat, koffie, thee, ranja, broodjes, fruit en ijsjes eten. Dit alles tegen een tarief van 14,50 euro. Zelfs een normale theatershow is duurder. De doelstelling is namelijk dat het voor iedereen betaalbaar moet blijven. Peter Jan Rens, Johan Vlemmix en Mevrouw Stemband zijn al druk aan het repeteren want voor je het weet is het zover. Dan zullen zij in de oude vertrouwde boksring staan met hun ‘eerste ronde’ en de rest van de show. De Grote Meneer Kaktus Show is te zien van 15 tot en met 23 oktober in Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Voor meer informatie kun je kijken op Duinen Zathe op facebook of www.duinenzathe.nl

Auteur

admin