Basisschool De Schutse viert 105-jarig bestaan: foto's

Aalden

Bij de christelijke basisschool De Schutse in Aalden stond vrijdag alles in het teken van het 105-jarig bestaan. Samen met leerkrachten en ouders hebben de kinderen overdag een zogeheten spijkerdorp gebouwd van pallets en alle hutten zijn versierd met een mooie vlag.

Directeur Max Tetelepta genoot met volle teugen van de fantastische wijze waarop kinderen uit alle groepen met elkaar samenwerkten en hun creativiteit tot uiting brachten. Uiteraard werden de kinderen getrakteerd op iets lekkers in de pauze en was er voor elke leerling een presentje: een speciaal ontworpen etui. Alle kinderen werden ’s avonds samen met hun ouders weer op school verwacht voor een spectaculaire dinnershow.

Lekkernijen

Het drie gangen diner was volledig verzorgd door leerlingen en hun ouders, wat zorgde voor een grote diversiteit aan lekkernijen. Tussen de gangen door konden alle aanwezigen genieten van fantastische optredens van leerlingen, ouders en leerkrachten. Onder meer K3, Aqua, Kinderen voor Kinderen en de Dolly Dots kwamen voorbij. Ook werd op ludieke wijze de eerste Mr. Schutse verkiezing gehouden, waarbij gestreden werd om de titel Beste Papa van De Schutse.

Auteur

Redactie