Atletiekvereniging De Sperwers verwelkomt 500e lid

Emmen

Tijdens de clubkampioenschappen van E.A.C. De Sperwers afgelopen zondag werden de zusjes Elin en Marit Zwikker verwelkomd als 500e lid van de Emmer Atletiekvereniging.

Dat de atletieksport in de lift zit merken ze bij De Sperwers. Voor het eerst in het 56e jarige bestaan heeft de vereniging het aantal van 500 leden in kunnen schrijven. Die eer viel niet te beurt aan één persoon maar zelfs aan twee. Beide zusjes waren zo enthousiast over de atletieksport dat ze beide lid wilde worden en werden zo beide het 500e lid. Tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen werden de zusjes in het zonnetje gezet en door bestuurslid Marc Stuart officieel welkom geheten als 500e lid. Jarenlang bleef het ledental van De Sperwers steken op 350. De afgelopen paar jaar is de populariteit voor de atletieksport duidelijk toegenomen. Naast de belangstelling voor het hardlopen is de atletieksport ook populair aan het worden bij de jeugd.

Auteur

Redactie