Opening omniveld morgen op 't Grootveld in Dalen

Dalen

Een jaar na de kavelveiling wordt op zondag 9 oktober het omniveld in Dalen geopend. Om 12.00 uur zal de opening plaatsvinden op sportpark ’t Grootveld in Dalen.

De opening aan de Dalerveensestraat wordt verricht door clubvoorzitter Riekus Hazelaar van voetbalvereniging Dalen, de oudgedienden Bert Meppelink en Erik Scholten van het vlaggenschip van de voetbalclub en een aantal van de jongste leden van de jeugdcombinatie Dalen-DSC. Tijdens de opening zijn er diverse activiteiten. Een balgoochelaar, een voetbalclinic, een jeugdwedstrijd en catering moeten van de opening een festijn maken voor alle betrokkenen.

Multifunctioneel

Het omniveld - aangelegd op de plaats van de oude tennisbaan - is een multifunctioneel sportveld. Het veld is geschikt voor voetbal, basketbal en handbal. Door de aangelegde lichtmasten is het ook mogelijk om het aangrenzende volleybalveld te verlichten. Het geld dat nodig was voor het omniveld is grotendeels beschikbaar gesteld door de ondernemerssociëteit ONS Dalen en met hulp van de genoemde kavelveiling. Die avond verzamelde de projectgroep van het omniveld ruim 29.000 euro. Eerder stelde ONS Dalen ruim 20.000 euro beschikbaar.

Auteur

Redactie