Bijzondere editie Kunst in de kas in beeld | Fotoserie

Klazienaveen

De achttiende editie van Kunst in de Kas vond ditmaal plaats in Klazienaveen. Meer dan 30 kunstenaars exposeren hun werk in de kassen . Daarnaast zijn er verschillende bands, koren en singer songwriters, entertainment voor jong en oud.

De volgende ondernemers deden mee dit jaar: Sulabra b.v.( Van Dijken), Bloemen Cees, V.O.F. van der Velden, Kwekerij Tarre & Smarre, V.O.F.Slingerland/Van Buren en de Emco. Het evenement wordt georganiseerd door Promotie Groep Tuinbouw Emmen om de glastuinbouw meer onder de aandacht te brengen en bezoekers te laten zien dat hier ook in het najaar erg veel te beleven valt. De duizenden bezoekers konden gratis een kijkje nemen in de kassen. Het evenement is geopend door de Duitse Burgermeester Daniela Kösters van de buurgemeente Samtgemeinde Emlichheim ,die de goede samenwerking tussen de Glastuinbouw en Duitsland benadrukte. Met een expositie van ‘1132’ door Inge Schonewille. Dit project roept een sfeer op van een kledingatelier. Met deze expositie wordt aandacht gevraagd voor de menselijke tragedie van de kledingfabriek Rana Plaza, Bangladesh.

Auteur

Redactie