Demoteam In2Dance nationaal kampioen showdance

Coevorden

Elf teams van de Coevorder dansstudio In2Dance stonden zondag in de finale van het NK Soneo. Het NK werd gehouden in Zwolle: in theater De Spiegel om precies te zijn.

In2Dance is al wel een aantal weken geleden begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe wedstrijdseizoen met de nieuwe teams, maar voor het NK werd er twee keer met de oude teams getraind. Met dit NK is het seizoen dan ook officieel afgesloten en het demoteam van In2Dance zorgde voor een prachtig einde. Zij werden in de categorie showdance 18-plus Nederlands kampioen.

Spirit

Het thema van de dans was Hungergames: een krachtige dans die mooi werd opgebouwd en met prachtige lifts. Alles werd goed en strak uitgevoerd en de dames lieten een geweldige spirit zien op het podium. Hiermee werden zij verdiend eerste. Het team D-verse werd in de showdance categorie 14 tot en met 17 jaar tweede met hun dans Bloodsister. Dit was een spannende wedstrijd en werd dus afgesloten met een mooie tweede plek. Daarnaast wonnen zij de provincie cup. Het team had de hoogste score van Drenthe.

Auteur

Redactie