EKC 2000 oefende tegen Tsjechen

Emmen

In voorbereiding op de Europese korfbalcup ontving de Emmer korfbalvereniging EKC 2000 vorige week een viertal korfbalteams uit de Tsjechische stad Brno.

Met teams van EKC 2000 worden oefenwedstrijden gespeeld. Een bijzondere gebeurtenis, want korfbal is vooral populair in Nederland en België. De Tsjechische delegatie bestond uit teams onder de 11, onder de 13, onder de 19 jaar en een selectie. Na een gezamenlijke maaltijd in de kantine van de Emmer korfbalvereniging begon om 18.00 uur de eerste wedstrijd tussen de jeugdteams. Om 21.00 uur start de wedstrijd tussen de selecties van EKC 2000 en de Tsjechen. Alle wedstrijden werden gespeeld bij EKC 2000 haar eigen accommodatie ‘De Uitwijk’ aan het Zwanenveld in de Emmer wijk Rietlanden.

Auteur

Redactie