Open dag over klikgebit bij tandarts in Emmen

Emmen

Nooit meer een loszittend kunstgebit. Dat is wat een kunstgebit op implantaten mogelijk maakt. En daarover gaat de open dag op zaterdag 8 oktober bij Tandartspraktijk Mulder in Emmen.

Geïnteresseerden kunnen tussen 10.00 en 15.00 uur binnen lopen om meer te weten te komen over een kunstgebit op implantaten. Er wordt een presentatie gehouden over implantaten en de mensen krijgen persoonlijk advies. Mensen die al jaren last hebben van een slecht passend kunstgebit ondergaan vaak veel pijn. Velen kunnen niet zonder pijn eten en voelen zich erg onzeker. Ze durven niet meer breeduit te lachen en te spreken. Een klikgebit, zoals een kunstgebit op implantaten ook wel genoemd wordt, is een duurzame oplossing. Zowel de tandtechnicus Gerrit de Hoop van Tandtechniek Emmen als de tandarts-implantoloog Harko Mulder zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. De tandartspraktijk zit aan de Brinkenhalte 22 in Emmen en is te bereiken op telefoonnummer: 0591-622822.

Auteur

Redactie