Dagblad van het Noorden exclusief mediapartner FC Emmen

Emmen

Dagblad van het Noorden, onderdeel van NDC mediagroep, is sinds de start van dit voetbal seizoen mediapartner geworden van FC Emmen.

Gisteren tekenden Commercieel Directeur Pier Baarsma en Algemeen Directeur Wim Beekman de overeenkomst in het stadion van FC Emmen. FC Emmen en Dagblad van het Noorden hebben de handen ineen geslagen. De voetbalclub haalt met de uitgeversgroep een ervaren speler in huis. De samenwerking gaat verder dan een stoeltje en een bord langs het veld. De partners zien verregaande mogelijkheden binnen het verzorgingsgebied. De adoptie van het talentenprogramma ‘DvhN Stadion Tijgers’ is daar een goed voorbeeld van. De jeugd heeft de toekomst. Tevens zullen er in de toekomst, in samenwerking met van Plan, online tickets voor de thuiswedstrijden worden aangeboden.

Auteur

Redactie