Inloopmiddagen over bouwen of verbouwen

Emmen

In het kader van ‘Oktober Woonmaand’ organiseert de gemeente Emmen in de maand oktober diverse inloopmiddagen in het Informatiehof (naast de Hema) in Emmen. Tijdens deze inloopsessies helpt de gemeente particulieren die vragen hebben over het bouwen of verbouwen van een woning.

De gemeente Emmen geeft tijdens de inloopmiddagen tips en uitleg over het aanvragen van een vergunning. Zijn er plannen voor het kopen van een bouwkavel? De gemeente gaat graag met deze mensen in gesprek. Wethouder Jisse Otter steunt graag de plannen voor nieuwbouw en verbouw: ,,We willen informatie bieden die mensen zoeken, op een laagdrempelige manier. Je ziet dat de woningmarkt verandert.” Gedurende de hele maand oktober is er iedere donderdag van 16.00 tot 19.00 uur een inloopmiddag in het Informatiehof.

Auteur

Redactie