Groots opgezette expositie in Zwartemeer

Zwartemeer

In het kader van 'Zwartemeer, Onze Goeie Grond' vindt er aanstaand weekend in Dorpshuis De Meerstal een groots opgezette expositie plaats. Het wordt een expositie die met uitzondering van de grote zaal verder alle ruimtes van het Dorpshuis en daarnaast de vleugel van de Kienstobbe in beslag gaat nemen.

Het wordt een expositie met onder meer schilderijen, tekeningen, knutselwerk en veel foto’s. Het wordt ook een expositie waar het verleden, het heden maar ook de toekomst van Zwartemeer gepresenteerd zal worden. Ook een expositie waar alleen maar werk van inwoners en oud-inwoners van Zwartemeer, het gaat om ruim 25 personen, te zien zal zijn. En niet alleen van volwassenen maar juist ook een expositie met een grote inbreng van de jeugd van Zwartemeer.

Meerstal

Ook zal er tijdens dit weekend een groot schilderij worden gemaakt. Ieder, die dat wil, kan hier een bijdrage aan leveren door even mee te schilderen. Deze expositie in Dorpshuis De Meerstal zal het gehele weekend in beslag nemen. De openingstijden zijn: vrijdag 30 september vanaf 17.00 uur tot en met 22.00 uur. Zaterdag 1 oktober vanaf 10.00 uur tot 22.00 uur. Zondag 2 oktober vanaf 10.00 uur tot en met 17.00 uur. De toegang is alle dagen gratis

Auteur

Redactie