Pol Hinke naar Emmen

Emmen

Scheidsrechtersvereniging COVS Hondsrug Zuid Oost Drenthe verwelkomt donderdag 6 oktober landelijk COVS-voorzitter Pol Hinke. Deze avond zal plaatsvinden tijdens de 'Week van de Scheidsrechter' in het clubhuis “De Meerfluit” achter de Oost Tribune van FC Emmen.

Er speelt veel onder de scheidsrechters en de belangenvereniging. Denk bijvoorbeeld aan de relatie tussen de COVS en de KNVB , de toenemende vergrijzing onder scheidsrechters, veranderende rapportage en de wijziging van beleid bij veel scheidsrechtersverenigingen. Hinke geeft uitleg over de huidige situatie van de COVS’en en de toekomst van de belangenorganisatie. Zowel leden als niet-leden zijn welkom. Aanmelden is niet nodig. Clubhuis De Meerfluit is te vinden op Ullevi 12 in Emmen. De spreekavond begint om 19.30 uur.

Auteur

Redactie