Nieuwe release FIFA17 bij Media Markt in Emmen

Emmen

De nieuwe release van FIFA 17 komt er aan. Vanavond -in de nacht van 28 op 29 september - kunnen liefhebbers bij Media Markt Emmen als een van de eersten het spel kopen, want speciaal ter gelegenheid van deze nieuwe release opent de vestiging in Emmen haar deuren van 24.00 tot 01.00 uur.

FIFA 17 is een van de bekendste en best verkochte games wereldwijd en kan gespeeld worden als singleplayer of multiplayer. De uitgever van het voetbalspel is Electronic Arts (EA), terwijl EA Canada de game heeft ontwikkeld. Hiervoor zijn contracten afgesloten met de FIFA, oftewel de Wereldvoetbalbond. Omdat de game de naam draagt van FIFA, en de daarbij horende rechten, dragen de clubs, stadions en spelers in de game ook de echte spelersnamen. De game heeft een trouwe schare fans die er ieder jaar weer naar uitkijken om de nieuwste versie van de game te kunnen spelen. FIFA 17 wordt ieder jaar in september uitgebracht wanneer het voetbalseizoen enkele weken is begonnen. FIFA 16 is verkrijgbaar voor PC, Play Station 3, Play Station 4, Xbox One en Xbox 360.

Auteur

Redactie