Nieuwe expositie in de Kunstpieker in Zweeloo

Zweeloo

Met de herfst in aantocht, is het weer tijd voor wisseling van de kunst in de Kunstspieker in Zweeloo. Na alle goede kunst van de zomer proberen veel exposanten het licht vast te houden met veel kleur. Ook nu is er weer een veelvoud aan schilderijen en bijzonder keramiek maar ook sculpturen, fotowerk en lampen van gevild schapenwol.

De opening van deze expositie is dit keer op 1 oktober. Deze dag is de vernissage met een klein feestje van 14.30 tot 17.00 uur. We nodigen u van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje al het moois te komen bekijken. Op deze dag zullen diverse kunstenaars aanwezig zijn om samen met u in ongedwongen sfeer de kunstwerken te bewonderen. De Galerie is daarna iedere zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Auteur

Redactie