KidsXplosion van Dansstudio In2Dance danst voor Stichting Opkikker

Coevorden

Tijdens het evenement KidsXplosion was een team van Dansstudio In2dance uit Coevorden aanwezig. Tijdens het zogenoemde Pannenkoekenfestijn van Stichting Opkikker gaf een dansshow weg om geld in te zamelen voor zieke kinderen en hun gezin.

Lieke, ambassadeur van Stichting Opkikker, werd door de stichting uitgenodigd, om samen met haar team te dansen tijdens een wervelende show. Aan deze show deden meerdere ambassadeurs mee en samen met de Broadway Dinnershow werd een prachtige voorstelling neergezet. Voorafgaand hebben de kids mobieltjes voor dit goede doel ingezameld en ze konden directeur Ruud Sliphorst dan ook trots hun 172 mobieltjes overhandigen. Choreograaf Marc Forno had de presentatie in handen en hij wilde graag enkele danspasjes van dit explosieve team leren! Dit was een groot succes. Het team en alle aanwezigen hebben genoten van een hele bijzondere dag.  Er kunnen nog steeds mobieltjes worden ingeleverd bij Dansstudio In2Dance. Zij zorgendat die bij Stichting Opkikker terecht komen. Ieder mobieltje levert de stichting zo'n 3 euro op.

Auteur

Redactie