Informatieavond oude dierentuin

Emmen

De gemeente Emmen organiseert woensdag 5 oktober een informatieavond over de ‘locatie Hoofdstraat’. Doel van de bijeenkomst is inwoners, ondernemers en andere belangstellenden bij te praten over de ontwikkelingen op het terrein van de voormalige dierentuin.

Verantwoordelijk wethouder Jisse Otter: “Voor dit gebied lopen nu verschillende trajecten naast elkaar. Ik wil graag uitleggen waar we mee bezig zijn. Ook leven er veel vragen bij inwoners. Tijdens deze bijeenkomst willen we die zoveel mogelijk beantwoorden.” De informatieavond is op woensdag 5 oktober van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur in het Bruggebouw van het gemeentehuis. Inloop is vanaf 19.15 uur via de ingang Vreding (Vreding 5). Iedere belangstellende is van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Auteur

Redactie