Brillenketen opent verkooppunt in Emmer drogist

Emmen

De brillenformule Eyelove opent op vandaag - donderdag 22 september - een verkooppunt in Emmen bij DIO Drogisterij Maat in de Noorderstraat. In de Emmer drogisterij komt een wand te staan met legio brillen.

Deze nieuwe manier van een bril kopen is sinds enige jaren bezig met een stevige opmars in Nederland. Met het nieuwe verkooppunt telt Eyelove in Nederland 124 verkooppunten. De formule van Eyelove heeft in korte tijd een revolutie teweeg gebracht in de brillensector. Dat komt vooral door de lage prijzen. Zo kost een complete bril op sterkte bij Eyelove altijd 49 euro en een multifocale bril met onzichtbaar leesgedeelte 99 euro. Dat is inclusief ontspiegelde en kraswerende glazen. Klanten hebben de keuze uit 175 monturen en kunnen bovendien altijd zonder afspraak binnenlopen voor een gratis oogmeting. Dankzij zeer geavanceerde en accurate oogmeetapparatuur duurt een oogmeting veel korter. Klanten met een aanvullende zorgverzekering moeten extra goed opletten. Zij kunnen in veel gevallen het aankoopbedrag van hun Eyelove-bril terugkrijgen van de zorgverzekeraar. Eyelove-directeur Paul Berkelmans: “Wij zijn zeer verheugd met ons nieuwe verkooppunt in Emmen. Het is voor veel consumenten een uitkomst dat ze bij hun vertrouwde drogisterij een bril van Eyelove kunnen kopen. Speciaal opgeleide medewerkers adviseren onze klanten bij de keuze van een bril en zij stellen deze ook af.”

Auteur

Redactie