tentoonstelling 'Van toen tot zoo' te koop

Emmen

De goed bezochte openluchttentoonstelling van 'Van toen tot zoo' nadert zijn einde. Nog tot en met 7 oktober zijn de 81 foto's te zien in de oude dierentuin. En die foto's zijn nu te koop.

De foto tentoonstelling geeft een mooi tijdsbeeld van tachtig jaar dierentuin in het centrum van Emmen. De foto’s, ingezonden door bezoekers en uit diverse collecties, zijn geselecteerd door een jury onder voorzitterschap van de inmiddels oud burgemeester Bijl. Gedurende de tentoonstelling kreeg de organisatie veelvuldig de vraag wat er na afloop van de tentoonstelling zou gebeuren met de fotopanelen. De panelen hebben een afmeting van 2.20 bij 1.50 meter. De fotopanelen zijn nu verkrijgbaar tegen kostprijs. Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met de organisatie via de website www.vantoentotzoo.nl.

Auteur

Redactie