Alles met wiel welkom bij Emmen on Wheels | Fotoreportage

Emmen

Zolang het maar een wiel heeft. Dat leek het enige criterium voor deelname aan Emmen on Wheels. De basis voor het evenement waren de autodealers. „Zouden we onder hen genoeg animo hebben, zou Emmen on Wheels door kunnen gaan”, vertelt Willem Meijer, die de algehele leiding van het evenement op zich neemt.

De zestiende editie trok behalve veel lokaal volk ook veel mensen van buitenaf. Zelfs de Duitsers en wat Belgen kwamen naar Emmen. Deelnemers konden vanaf donderdag ook kamperen op de Emmer stadsvloer. Meijer: „Dat zie je niet in veel steden hoor.” Behalve veel auto’s, motoren en trikes waren er ook scootmobielen, vrachtwagens en grasmachines. Als verrassende extra werd er een wedstrijd rolstoelbasketbal gespeeld. De foto’s zijn gemaakt door Henk Zwols uit Emmen. Zwols is de fotograaf achter de Facebookpagina FotoEmmen.

Auteur

Redactie