Derde jaar Avondschool Emmen van start

Emmen

Avondschool Emmen, een initiatief van PRO Emmen, Trianthaschool en Renn4 De Atlas, heeft aanstaande dinsdag 20 september en daarna nogmaals op 27 september de voorlichtings- en inschrijfavond.

Deze avonden starten om 19.00 uur. Avondschool Emmen heeft een vliegende start gemaakt en hoopt ook dit jaar weer een beetje te groeien. Kernteamlid Wieb van der Leij geeft aan dat mede dankzij de samenwerking met de stichting Knip en Mee-Drenthe afgelopen jaar het aantal deelnemers is gegroeid, maar dat ook steeds meer mensen de weg vinden naar de Avondschool aan de Ullevi in Emmen. Van der Leij vervolgt dat het succes natuurlijk ook een keerzijde heeft, hij geeft aan dat het af en toe lastig is om voldoende vrijwilligers te kunnen krijgen om alle vakken die er worden aangeboden voldoende te kunnen begeleiden. De Avondschool zoekt daarom continu vrijwilligers, niet alleen om goede begeleiding te verzorgen maar ook om het programma uit te kunnen breiden.

Auteur

Redactie