Scheidsrechters trainen onder Dick Lukkien

Emmen

Het is inmiddels een traditie aan het worden dat de hoofdtrainer van FC Emmen een training verzorgd aan het begin van seizoen aan voetbalscheidsrechters.

Ruim twintig scheidsrechters verzamelden zich in de Jens Vesting voor een training onder leiding van de hoofdtrainer van FC Emmen: Dick Lukkien. Lukkien begon met een warming-up. Daarna werden er verschillende loopoefeningen uitgevoerd door de scheidsrechters met en zonder de bal. De training werd afgesloten met een partij voetbal waarbij Lukkien optrad als scheidsrechter en de kaarten op zak kon houden. Na afloop van de training sloot FC Emmen-directeur Wim Beekman zich aan bij de groep. Beekman zette uiteen hoe diverse transfers binnen FC Emmen tot stand zijn gekomen. Voor dit seizoen is de club er in geslaagd vijftien nieuwe spelers aan te trekken. Lukkien was zeer te spreken over de nieuwe groep. De sfeer is goed en de competitie start is goed verlopen. Voor meer informatie: www.covshzodrenthe.nl.

Auteur

Redactie