N376 Schoonloo – De Kiel twee weken afgesloten vanwege nieuwe asfaltlaag

De Kiel

De provincie Drenthe voert van 26 september tot en met 28 oktober groot onderhoud uit aan de provinciale weg N376 tussen Schoonloo en De Kiel (Hoofdstraat/Rolderweg). Het gaat om het deel vanaf de rotonde in Schoonloo tot aan de Eserstraat in De Kiel. De weg krijg een nieuwe asfaltlaag. Alle inritten worden opnieuw bestraat.

Om bewoners uit de omgeving te informeren is er op woensdag 21 september van 16.00 tot 20.00 uur een inloopbijeenkomst over deze werkzaamheden. Belangstellenden kunnen daarvoor binnen lopen in café Hegeman, Hoofdstraat 16, 9443 PA in Schoonloo. Daar staan medewerkers van de provincie Drenthe klaar om de gang van zaken rondom de werkzaamheden toe te lichten. Van maandag 26 september tot en met vrijdag 7 oktober is de weg volledig afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer. Er is een omleiding, zoals aangegeven op bijgevoegde kaart. Vanaf maandag 10 oktober tot en met vrijdag 28 oktober worden de inritten opnieuw bestraat. Dit gebeurt in korte werkvakken. Voor het autoverkeer is dan één rijbaan beschikbaar. Woningen blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Fietsers hebben gedurende de hele periode geen hinder van de werkzaamheden. De weersomstandigheden kunnen invloed hebben op de planning van de werkzaamheden. De omleiding is ook te vinden op www.wegwerkmeldingen.nl.

Auteur

Redactie