Zalencentrum Hoff volledig in vlammen opgegaan | inclusief fotoserie

Klazienaveen

Bij Zalencentrum Hoff aan de Brugstraat in Klazienaveen is vanmiddag om even na half drie brand uitgebroken. Het pand ging volledig in vlammen op.

Veel brandweerwagens en politie was er op de been, maar die konden het pand niet redden. De brandweer kreeg het vuur moeizaam onder controle, mede dankzij, naar het schijnt, watergebrek. De politie was in grote getale aanwezig om publiek op afstand te houden en het verkeer te reguleren. De wegen werden vrijgehouden voor de brandweer die van alle kanten kwam toegesneld. Ook dreigde er explosiegevaar door gas(flessen). Zelfs de bomen aan de achterkant van het pand vingen vlam. De hitte van de brand was in de wijde omtrek te voelen. Bij de brand zijn geen mensen gewond geraakt. Wel zaten er twee honden in het pand. Deze konden helaas niet worden gered. Foto’s: Bernard Peters

Auteur

Redactie