Koeien, varkens en pony’s knuffelen in Orverlte

Orvelte

Wie behoefte heeft om een koe te knuffelen, lees dan vooral door. Zaterdag 10 september houdt zorgboerderij De Flintenhoeve in Orvelte vanaf 10.00 uur een open dag.

De organisatie van de zorgboerderij en de hulpboeren staan klaar om belangstellenden rond te leiden en diens vragen te beantwoorden. De Flintenhoeve biedt dagbesteding en beschermd wonen op een unieke locatie. Op een echte boerderij in Orvelte. Daar verzorgen onze hulpboeren de dieren, stallen, tuinen en al het groen van het dorp. Daarnaast bieden wij het concept wonen aan. Een zelfstandige woonplek met individuele begeleiding. U kunt op deze dag een van de appartementen bekijken. En alle dieren natuurlijk ook, zoals de eerder genoemde koe. Activiteiten als het gewicht raden van een blok kaas, een John Deere tractor bewonderen en dieren als koeien (ook kalfjes), pony’s, schapen en varkens knuffelen. De Flintenhoeve bevindt zich aan de Flintenweg 2 in Orvelte.

Auteur

Redactie