Win kaarten voor Meet & Greet met King of the World

Emmen

Festival De Opening heeft op vrijdag 9 september een eigen bluesmuziek programma: ‘Blues op de Savanne’. Blues, jazz, funk en soul met vijftien bands. Allemaal op één avond op verschillende locaties in de oude dierentuin.

King Of The World sluit het gratis te bezoeken onderdeel af met een ‘Royal Edition’ show. De ZuidOosthoeker mag in samenwerking met Festival De Opening drie setjes van twee kaarten weggeven voor een Meet & Greet met de mannen van King of the World. King Of The World is de hoofdact. Het is sinds de oprichting in 2012 snel gegaan met de roots, rhythm- & bluesbandband rond Erwin Java (voorheen onder meer Cubyandthe Blizzards) en Fokke de Jong (voorheen Normaal). In minder dan vier jaar tijd heeft deze groep via de albums ‘Can't Go Home’ (2013), ‘KOTW’ (2014) en ‘Live at Paradiso’ (2015) zijn reputatie in het Nederlandse bluescircuit gevestigd. Alle drie albums vielen louter lovende reviews ten deel, zowel in de binnen- als buitenlandse muziekpers. Ook de live-reputatie, die de band heeft opgebouwd middels optredens op onder meer festivals als North Sea Jazz Festival, Highlands, Ribs 'n Blues, R & B Night Groningen en Bluesrock Tegelen, heeft aan het succes bijgedragen. Daarnaast wordt de groep geboekt in Nederpoptempels als Paradiso, Hedon, De Boerderij, Doornroosje en vele andere. Een bevestiging dat King of the Blues er in geslaagd is de blues in bredere zin voor het voetlicht te brengen. Win een Meet & Greet met King of the World! Kans maken? Stuur dan voor 8 september een mail naar zohlezersactie@ndcmediagroep.nl, onder vermelding van ‘Meet & Greet King of the World’. De winnaars krijgen 8 september persoonlijk bericht.

Auteur

Redactie