Stichting SKV noemt streetparade geslaagd

Emmer-Compascuum

Stichting Streeparade voor Kanaalstreek en Veelkoloniën, kortweg Stichting SKV, kijkt terug op een geslaagde Streetparade/Taptoe in Emmer-Compascuum.

Het begon zaterdag om 11.45 uur met Dweilorkest Dinges, die in het centrum hebben gespeeld en van 13.00 tot 13.30 uur op het Taptoe-terrein. De korpsen gingen om 13.30 lopen vanuit verschillende richtingen naar het Deele-plein in het centrum. Om 14.15 uur begon de Taptoe met Muziekvereniging DES. Daarna volgden alle muziekkorpsen om hun shows te laten zien aan het toegestroomde publiek. Als laatste trad Showband Takostu Stiens op. Het publiek was zeer tevreden over de getoonde shows. Om 16.30 uur was de Taptoe afgelopen. Alle korpsen kwamen nog eenmaal op voor de finale: spelen van een koraal Taptoe signaal en het Wilhelmus.

Auteur

Redactie