Indonesische avond in inloopcafé Promens Care

Coevorden

Het vrijwilligersteam van Samen aan Tafel - met ondersteuning van Maatschappelijk Welzijn Coevorden - organiseert iedere eerste en derde dinsdag van de maand een gezamenlijke maaltijd voor belangstellenden.

Telkens vormt een thema het uitgangspunt voor deze maaltijd. Op dinsdag 6 september vindt vanaf 17.00 uur een Indonesische avond plaats. Samen aan Tafel is in het inloopcafé van Promens Care, naast het Bastion aan de Wilhelminasingel 13 in Coevorden.

Opgeven

Omdat de capaciteit beperkt is, kunnen maximaal dertig mensen de gezamenlijke maaltijd nuttigen. Daarom moeten geïnteresseerden zich opgeven. Dit kan uiterlijk vrijdag 2 september (12.00 uur). Aanmelden kan via 085-2735256. Deelname kost 7,50 euro per persoon.

Auteur

Redactie