Facebook: Geke Setz wint overheerlijke taart

Nieuw-Amsterdam

Een overheerlijke taart. Dat was de prijs die op het spel stond bij de Facebook-actie van de ZuidOosthoeker. Het aantal van 2500 volgers is ruimschoots behaald en alle likers maakten kans op de lekkernij. Geke Setz (54) is de gelukkige. Zij woont in Nieuw-Amsterdam.

Setz is geboren en getogen in haar huidige woonplaats. Na een korte periode in Emmen woont zij alweer jarenlang in Nieuw-Amsterdam. Setz is verpleegkundige bij thuiszorgorganisatie Bijzonder Zorgenkind. “Ik draag zorg voor kinderen, die bijvoorbeeld meervoudig gehandicapt zijn.”

Dankbaar werk

De Nieuw-Amsterdamse is werkzaam in de regio Enschede en in de omgeving van Meppel. “Ik reis dus heel wat af. Het is heel dankbaar werk, want ik help ouders in een moeilijke periode.”

Auteur

Redactie