Drentse Seniorendag woensdag in Schoonoord

Schoonoord

De tweede editie van de Drentse Seniorendag - nieuwe stijl - is zo goed als uitverkocht. In Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord komen op woensdag 31 augustus ongeveer zevenhonderd senioren uit heel Drenthe bij elkaar voor een - op voorhand - geweldige dag. Burgemeester Bert Bouwmeester van de gemeente Coevorden opent de dag officieel om 10.30 uur.

De aanwezigen genieten in de grote tent van diverse optredens met zang, sketches, dans en samen zingen. Tussen de middag wordt een drie gangen diner geserveerd. Medewerking wordt verleend door Drenthe Plat, de Schaop'n dansers uit Exloo en het Amusementskoor uit Hoogeveen. Buiten zijn er allerlei spelletjes: onder meer ringsteken met een scootmobiel, waaraan alle aanwezigen mogen deelnemen. De organisatie verwacht dat de Drentse Seniorendag wordt afgesloten met het gezamenlijk zingen van het toepasselijke Drents volkslied. Meer informatie over de kaartverkoop? Neem dan contact op met een van de winkels van MobiVit in Assen, Emmen en Schoonoord of met Egbert Jan Catering in Beilen.

Auteur

Redactie