Kraantje Pappie vermaakt zijn fans op Sweelpop

Zweeloo

De organisatie van Sweelpop in Zweeloo had vrijdagavond niets te klagen over het weer. Dat was perfect voor elkaar en ook de bands vielen in de smaak tijdens de 35e editie van het muziekfestival.

Sportpark 't Alterbarg kreeg bezoek van Toycar Taxi uit Emmen (de winnaar van Sweelpop The Battle in het nabije Wezup, red.), de Ultimate Guns N’Roses Tribute, Kraantje Pappie en The Dirty Daddies. Deze waren te bewonderen op het hoofdpodium. DiepTriest vormde tussendoor de rode draad op het kleine podium. De sfeer zat er goed in bij The Dirty Daddies - vorig jaar ook al van de partij in Zweeloo - en Kraantje Pappie, wiens volledige naam Alex van der Zouwen is. De hiphopartiest zong onder meer het nummer Feesttent, dat in 2014 verscheen. Volgens de organisatie trok Sweelpop dit jaar ruim duizend bezoekers.

Auteur

Redactie