Geschiedenis en kunst ontmoeten elkaar in Zweeloo

Zweeloo

Acht lokale fotografen, kunstkenners en liefhebbers kwamen zaterdagmiddag bij elkaar voor de opening van de expositie van Geopark de Hondsrug over de expeditiepoorten. Deze expositie is opgezet door de Kunstenaarsherberg Zweeloo, in samenwerking met het Geopark.

Elke fotograaf mocht zijn of haar eigen invulling geven aan het toegewezen onderwerp. Na de opening door Mientje Harmsen en Leo Kaldenbach mochten de fotografen iets vertellen over de eigen foto en waarom zij juist deze keuze maakten. Er waren veel belangstellenden om even een kijkje te komen nemen. Op de foto staan Ruud Janse (links), Frank van der Plas, Monique Jonkman-Koolen, Guus Elzinga, Egbert Hidding, Kim Been, Sabine van der Leek en Bert Huguenin.

Auteur

Redactie